bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De eerste woningen van deelplan 2 zijn verkocht!

30 oktober 2020

Baas makelaars heeft al veel gesprekken gevoerd met enthousiaste optanten. De eerste gelukkige kopers hebben inmiddels een koop- en aannemingsovereenkomst getekend!

Door de maatregelen rondom het coronavirus is alles momenteel even anders dan normaal. Desondanks loopt de verkoop van Nieuw Altere deelplan 2 goed door! Veel woningen zijn inmiddels verkocht of staan onder optie, en de eerste gelukkige kopers hebben een koopovereenkomst getekend.

Er zijn nog enkele rijwoningen beschikbaar. 

Heb je belangstelling in wonen in het gezellige Halsteren? Er zijn nog verschillende typen rijwoningen beschikbaar. Schrijf je in via de website voor één of meerdere bouwnummers van je voorkeur, of neem contact op met Baas makelaars. Zij vertellen je graag meer over het plan, de woningen en jouw mogelijkheden! 

Heb je jezelf al ingeschreven voor een woning die nog onder optie staat en heb je nog niets gehoord? Je staat nog steeds ingeschreven als reservekandidaat en de makelaar neemt contact met je op als er een optie vrij komt. Je kunt altijd je voorkeuren wijzigen of uitbreiden. Dit doe je via het inschrijfformulier in je account. Lukt dit niet? Neem dan contact op met onze makelaars. 

Contactgegevens makelaar

Baas Makelaars: 0164 - 683 842 

Bekijk het actuele woningaanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe