bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuw Altere is opgeleverd

21 november 2022

Na een succesvolle bouwperiode zijn alle woningen van Nieuw Altere inmiddels opgeleverd aan de kopers. De woningen zien er prachtig uit! De gemeente is nagenoeg klaar met het werk aan de omliggende wegen en trottoirs, waarmee het plan helemaal voltooid is.

Wij wensen alle kopers enorm veel woonplezier in hun nieuwe woning en wijk! In Halsteren hebben we geen andere nieuwbouwprojecten. Dit betekent dat deze website niet verder geactualiseerd zal worden.

Nieuwe projecten in de buurt 
Ben je nog op zoek naar een koopwoning in de omgeving van Halsteren? Dan hebben we nieuws voor je!

Tholen 
We zijn druk bezig met het ontwikkelen van woningen op een locatie in Tholen-stad. Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je automatisch bericht van ons als er meer informatie over het project beschikbaar is! Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Willemstad 
Ook in Willemstad gaan we nieuwe woningen realiseren. Het plan is om aan de oostkant van de stad een klimaatbestendige, waterrijke en ruimtelijke wijk te ontwikkelen. Interesse in wonen in Willemstad? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over dit project! Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe