bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start bijna! Verkoopevenement helaas afgelast.

12 maart 2020

Het is bijna zover: de verkoop van de eerste 26 woningen van Nieuw Altere start a.s. zaterdag 14 maart om 10.00 uur! Het verkoopevenement van zaterdag is helaas afgelast uit voorzorg i.v.m. het coronavirus.

Wil jij in aanmerking komen voor één van deze prachtige woningen? Er is veel belangstelling, dus mis je kans niet en schrijf je vanaf zaterdag online snel in!

Let op: uit voorzorg i.v.m. het coronavirus (COVID-19) gaat het verkoopevenement zaterdag helaas niet door. Onderaan dit bericht lichten we dit nader toe en lees je hoe je de brochure + prijslijst kunt ophalen bij Baas Makelaars in Halsteren. Vanaf de start verkoop zal de informatie ook digitaal te downloaden zijn via deze website.

Zo schrijf jij je in
Je kunt vanaf zaterdag 10.00 uur de woningen via de woningaanbodpagina bekijken en jouw favoriete bouwnummer(s) bepalen. Om je in te schrijven voor een woning, log je in op je persoonlijke accountomgeving. In het menu kies je voor 'Digitaal inschrijfformulier' en je vult dit in. Je kunt je tot dinsdag 24 maart 23.59 uur inschrijven.

Verkoopevenement afgelast i.v.m. coronavirus
Helaas is het verkoopevenement van zaterdag geannuleerd, als voorzorgsmaatregel in verband met het coronavirus. We bieden je de volgende mogelijkheden om de brochure, prijslijst en aanvullende informatie te verkrijgen:

  1. Zaterdag 14 maart tussen 09.00 en 13.00 uur kun je bij Baas Makelaars de brochure en prijslijst ophalen, aan de Dorpsstraat 57 in Halsteren. Hier zijn ook de gevelstenen, dakpannen en het tegelwerk te bekijken. Vanwege de voorzorgsmaatregel, de beperkte openingstijd en de verwachte interesse zal er geen uitgebreide toelichting worden gegeven. Wel kun je bij de makelaar jouw contactgegevens achterlaten als je nog vragen hebt. De makelaar zal dan in de loop van volgende week contact met je opnemen.
  2. Het is ook mogelijk om volgende week tijdens kantooruren de brochure en prijslijst op te halen bij Baas Makelaars. Bij vragen kun je volgende week ook telefonisch contact opnemen met de makelaar (0164-683842) of een e-mail sturen naar info@baasmakelaars.nl, met als onderwerp ‘Nieuwbouwproject Nieuw Altere’.
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe