bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Wethouder Barry Jacobs geeft symbolisch startsein

4 november 2021

Van nieuwbouwproject ‘Nieuw Altere’ zijn de woningen van de eerste fase al opgeleverd en de bouwwerkzaamheden voor fase 2 zijn in volle gang. Op woensdag 3 november gaf wethouder Barry Jacobs het symbolische startsein voor het nieuwbouwproject door een cheque uit te reiken aan stichting Kip en Apie kinderfeestjes uit Bergen op Zoom.

Peter Verhulst en Hilde Bruning ontvingen de cheque uit naam van het Novafonds. Ieder kind verdient een kinderfeestje en iedere ouder wil zijn kind dat ook geven. Maar niet alle ouders hebben daar de financiële middelen voor. Stichting Kip en Apie kinderfeestjes zorgt ervoor dat íeder kind een verjaardagsfeestje kan vieren. Naast feestjes geven organiseren zij kledingacties, oliebollenacties, een pannenkoekenpicknick en een groot Sinterklaasfeest. De stichting is enorm blij met de donatie. “Hier kunnen wij in ieder geval voor een half jaar feestjes van organiseren!”.

Novafonds is een initiatief van Novaform Vastgoedontwikkelaars waarmee zij samen met de partners in een project lokale initiatieven en goede doelen rondom bouwprojecten ondersteunt.

De cheque werd mede aangeboden door De Kok Bouwgroep en Baas Makelaars.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe