bus auto fiets
Menu

Over Nieuw Altere

Met Nieuw Altere zorgen we voor prachtige nieuwe woningen in Halsteren. Hieronder lees je er meer over!

Nieuwbouw Nieuw Altere

In Halsteren realiseren we 51 nieuwbouwwoningen aan de groene en rustige Wouwseweg, op de grens van de Rode Schouw en De Schans. De woningen zijn verdeeld over 2 deelplannen. Je kunt beide locaties bekijken op de kaart van de locatiepagina 

Het eerste deelplan (Wouwseweg 15) bestaat uit 26 prachtige woningen. Je kunt je nog inschrijven op de beschikbare woningen! Bekijk hiervoor het woningaanbod

Het tweede deelplan ligt een paar honderd meter meer naar het noordwesten aan de Wouwseweg, helemaal aan het begin van de weg. Dit deelplan (Wouwseweg 1) bestaat uit 25 woningen en de verwachting is dat deze in het najaar van 2020 in verkoop gaan. De exacte planning voor dit tweede deelplan zal in de loop van 2020 bekend worden gemaakt.

 

Voorlopige planning

  • December 2019: eerste beelden online

    December 2019: eerste beelden online

  • 14 maart 2020: start verkoop eerste deelplan

    14 maart 2020: start verkoop eerste deelplan

  • Najaar 2020: start bouw

    Najaar 2020: start bouw

De woningen

De woningen

Alle woningen in het eerste deelplan kenmerken zich door een luxe en klassieke architectuur.  Binnen deze architectuur heeft iedere woning toch zijn eigen unieke uitstraling, door bijvoorbeeld het gebruik van verschillende kleuren in de gevels. Hierdoor ontstaat een speels en afwisselend straatbeeld. 

Wat de woningen gemeen hebben is een royale en diepe tuin en een bodemwarmtepomp. Wat je ook kiest, je bent helemaal klaar voor de toekomst!

Ook deelplan 2 beschikt over prachtige hoekwoningen, rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. En ook hier is het aanbod gevarieerd. Meer informatie over de woningen in het tweede deelplan volgt naar verwachting in de loop van 2020. 

 

Bekijk het actuele woningaanbod
Heerlijk wonen in Halsteren

Heerlijk wonen in Halsteren

De nieuwbouwwijk Nieuw Altere ligt in het dorp Halsteren, onderdeel van de gemeente Bergen op Zoom. Halsteren is uniek gelegen op de Brabantse Wal.

De 2 deelplannen van Nieuw Altere liggen aan de Wouwseweg in Halsteren. Vanuit je nieuwe woning kan je genieten van het dorpse leven, wandelen door mooie diverse natuurgebieden en shoppen in Bergen op Zoom.

Wil je locaties op de kaart zien of meer weten over de locatie? Bekijk dan de locatiepagina:

Bekijk de locatiepagina
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Belangstelling?

Belangstelling?

Geef je voorkeuren door! Zodra er een woning van je opgegeven voorkeur beschikbaar voor je is, neemt de makelaar contact met je op. Voor de beschikbare woningen kun je direct contact opnemen met Baas makelaars op tel. 0164 683 842

Bekijk het woningaanbod