bus auto fiets
Menu

Over Nieuw Altere

Met Nieuw Altere zorgen we voor prachtige nieuwe woningen in Halsteren. Hieronder lees je er meer over!

Nieuwbouw Nieuw Altere

In Halsteren realiseren we 51 nieuwbouwwoningen aan de groene en rustige Wouwseweg, op de grens van de Rode Schouw en De Schans. De woningen zijn verdeeld over 2 deelplannen. Je kunt beide locaties bekijken op de kaart van de locatiepagina 

Het eerste deelplan (Wouwseweg 15) bestaat uit 26 prachtige woningen. Deze woningen zijn inmiddels verkocht. Bekijk hier het actuele woningaanbod. 

Deelplan 2 eind september in verkoop
Het tweede deelplan ligt een paar honderd meter meer naar het noordwesten aan de Wouwseweg, helemaal aan het begin van de weg. Dit deelplan (Wouwseweg 1) bestaat uit 25 woningen. Bekijk hier meer informatie. 

 

Voorlopige planning

  • Eind september 20: start verkoop fase 2

    Eind september 20: start verkoop fase 2

  • Najaar 20: start bouw fase 1

    Najaar 20: start bouw fase 1

De woningen

De woningen

Alle woningen in Nieuw Altere kenmerken zich door een luxe en klassieke architectuur. Binnen deze architectuur heeft iedere woning toch zijn eigen unieke uitstraling, door bijvoorbeeld het gebruik van verschillende kleuren in de gevels. Hierdoor ontstaat een speels en afwisselend straatbeeld. 

Wat de woningen gemeen hebben is een royale en diepe tuin en een bodemwarmtepomp. Wat je ook kiest, je bent helemaal klaar voor de toekomst!

Deelplan 1 is inmiddels uitverkocht. De woningen van het tweede deelplan gaan eind september 2020 in verkoop. Meer informatie over het woningaanbod is hier te vinden! 

 

 

Bekijk het actuele woningaanbod
Heerlijk wonen in Halsteren

Heerlijk wonen in Halsteren

De nieuwbouwwijk Nieuw Altere ligt in het dorp Halsteren, onderdeel van de gemeente Bergen op Zoom. Halsteren is uniek gelegen op de Brabantse Wal.

De 2 deelplannen van Nieuw Altere liggen aan de Wouwseweg in Halsteren. Vanuit je nieuwe woning kan je genieten van het dorpse leven, wandelen door mooie diverse natuurgebieden en shoppen in Bergen op Zoom.

Wil je locaties op de kaart zien of meer weten over de locatie? Bekijk dan de locatiepagina:

Bekijk de locatiepagina
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Eind september start verkoop deelplan 2!

Eind september start verkoop deelplan 2!

Binnenkort starten we met de verkoop van fase 2 in Nieuw Altere. Bekijk alvast onder andere de beelden, prijzen e.d. Schrijf je in voor de nieuwsbrief door op de button 'blijf op de hoogte' rechts bovenin te klikken. Zodra de verkoop start brengen we je op de hoogte.

Lees meer over fase 2