bus auto fiets
Menu

WONINGEN UITGELICHT

Wonen in een stijlvolle wijk met landelijk karakter

Thuiskomen in Nieuw Altere is thuiskomen in het comfort van een hoogwaardige nieuwbouwwoning met de uitstraling die past bij een Brabants dorp. Thuiskomen in een sfeervolle wijk met rust en ruimte om je heen. Waar je kinderen lekker spelen in je tuin of in de buurt. Waar je in alle rust woont.

Halsteren - Mozesbrug.jpg
Oud Halsteren1.jpg
De Melanen4.jpg

Tussenwoning bouwnummer 2

Deze karakteristieke tussenwoning is gelegen aan de Wouwseweg. De klassieke architectuur en mooie detaillering zorgt voor een stijlvol geheel.
Deze woning met bouwnummer 2 heeft een fraaie topgevel, waardoor er op de tweede verdieping nog meer ruimte is. Op de begane grond vind je de keuken aan de straatzijde en de zithoek aan de tuinkant. De diepe achtertuin is georiënteerd op het noorden en is ook bereikbaar middels een eigen achterom.  Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers en een nette badkamer. De 2e verdieping is een ruime zolder die naar eigen wens en smaak in te delen en te gebruiken is. De eigen warmtepomp maakt het huis ook nog eens energiezuinig, wat wil je nog meer?!

Lees hier meer over dit woningtype!

Specificaties bouwnummer 2: 

  • Kaveloppervlakte: 138 m² 
  • Woonoppervlakte: 116 m² 
  • Inhoud: 443 m³
  • Berging in achtertuin 
  • Prijs: € 295.000,-

Tussenwoning bouwnr 19

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning met veel ruimte? Dan maken wij jouw dromen waar in Nieuw Altere.

Deze sfeervolle tussenwoning is gelegen aan de Ambachtsweg en heeft de keuken aan de voorzijde met zicht op de straat. Hierdoor is de woonkamer aan de tuin gelegen, en zo zit je in alle rust op de bank te genieten van binnen en buiten. De tuin is gunstig gelegen op het zuiden.
Doordat deze woning extra diep is (9,86 meter) blijft er tussen keuken en zithoek een prima deel over om de eettafel te plaatsen. Wil jij ruimte in overvloed? Dan is dit jouw woning!

Lees hier meer over dit woningtype.

Specificaties bouwnummer 19: 

  • Kaveloppervlakte: 139 m² 
  • Woonoppervlakte: 121 m² 
  • Inhoud: 449 m³ 
  • Berging achter in tuin 
  • Prijs: € 295.000,- vrij op naam

Interesse?

Heb je na het lezen van deze informatie interesse gekregen? Of zijn er nog vragen die je wilt stellen over de woning van jouw dromen?

Aarzel dan niet en neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Deelplan 2 nu in verkoop!

Deelplan 2 nu in verkoop!

Heb je belangstelling voor een vrij beschikbaar bouwnummer? Maak dit dan kenbaar d.m.v. het inschrijfformulier of neem contact op met Baas Makelaars tel 0164 683 842. Belangstelling voor een woning die (nog) in optie staat? Schrijf je dan via het inschrijfformulier in als reserve-kandidaat. Zodra er een woning voor je beschikbaar komt, neem de makelaar hierover contact met je op.

Inschrijven